Відомий актор з «Гаррі Поттера» заявив, що його наречена народила первістка

31-річний Девон Мюррей повідомив шанувальникам радісну новину. У виконавця ролі Шеймуса Фіннігана в картинах про Гаррі Поттера народився первісток.

Малюк став першою дитиною не тільки для зірки поттеріани, але й для його обраниці, Шеннон МакКефрі Квінн. Наречена ірландського актора народила сина. Щасливі батьки назвали його Купер Майкл. Хлопчик з’явився на світ ще 2 січня, але тільки зараз новоспечені мама і тато вирішили поділитися цією подією з усім світом.

Девон зізнався, що тепер його життя змінилося назавжди. Артист розсекретив і вагу малюка: він склав трохи більше 3 кілограмів. Виконавець ролі в сазі про чарівника зі шрамом розповів, що пологи коханої були непростими. Вони тривали дуже довго, при цьому в кінці Шеннон пережила кілька особливо страшних хвилин.

Актор підкреслив, що неймовірно пишається своєю коханою, на якій поки так і не одружився. «Я зачарований Шеннон і тепер вона – мій герой. Шалено пишаюся всім тим, через що їй довелося пройти. Не можу дочекатися, коли ви обидвоє опинитеся нарешті вдома. Це так важко – перебувати в розлуці з вами. Я буду любити вас завжди до мого останнього подиху», – з такими ніжними словами новоспечений батько звернувся до коханої і маленького сина.

Девон Мюррей прославився після зйомок в картинах про Гаррі Поттера. У чарівній сазі він зіграв роль чарівника-напівкровки на ім’я Шеймус Фінніган, який ненавмисно підривав предмети, намагаючись щось начаклувати. Герой актора навчався в Грифіндорі і тісно дружив з Гаррі Поттером. Він завжди був поруч з головним героєм, прагнучи всіма силами допомогти йому перемогти Волан-де-Морта.

Після завершення зйомок саги Девон не зміг продовжити зніматися в кіно. На рахунку актора немає більше яскравих ролей. Він вважав за краще повернутися в рідну Ірландію. Чоловік захоплюється кінним спортом і веде закритий спосіб життя, далекий від світла софітів і зіркових заходів.

Поділись


Новини партнерів