“Танцюючий мільйонер” вперше показав свою новонароджену доньку

53-річний Джанлука Ваккі поділився першими фотографіями доньки. Популярний італієць не став приховувати обличчя малятка.

«Танцюючий мільйонер» і його 25-річна кохана Шерон Фонсека стали батьками два місяці тому. У пари народилася довгоочікувана дівчинка. Її назвали Блу Єрусалим. Зірки похизувалися своєю малою в новорічній фотосесії.

Джанлука в сорочці і червоному піджаку позував поруч з Шерон і дочкою. Молода мама приміряла стильний твідовий жакет. Дівчинку вона одягнла в ефектну бордову сукню. Зірки також знялися біля ялинки. Ваккі постав в діловому темному костюмі, а Фонсека вибрала елегантну сукню в підлогу з білим коміром. Блу в білому образі сніжинки з комфортом розташувалася у матері на колінах.

Відомий бізнесмен розповів хвилюючу історію появи своєї донечки на світ. Шерон планувала природні пологи, однак лікарі вирішили, що це небезпечно для її здоров’я. Дівчині довелося наважитися на кесарів розтин.

Блу з’явилася на світ з патологією – вовчою пащею. Це вроджена деформація, що представляє собою розщеплення тканин твердого та м’якого піднебіння. Джанлука і Шерон збираються звернутися за допомогою до медиків. Дівчинці потрібно буде пережити хірургічне втручання.

«Блу народилася з вовчою пащею. Наші душа і серце відразу ж були з нашою донькою, але в той же час і з усіма сім’ями, які теж зіткнулися з цим. Це трапляється з одним з 700 немовлят. Нам дуже пощастило, що у нас є відмінна команда лікарів, що в належний час вони зроблять операцію і таким чином допоможуть їй жити нормальним життям», – поділився Ваккі.

Проблема доньки надихнула пару на співпрацю з фондом Operation Smile. Зірки будуть допомагати дітям з аналогічними захворюваннями.

Джанлука і Шерон обожнюють дитину. Її народження вони збираються відсвяткувати особливим способом. «Шерон, її батьки, її сестра – ми всі зробимо татуювання з ім’ям Блу. А я, трохи ексцентричний, збираюся витатуювати відбиток її руки. Я не знаю, чи буде він на шиї або ж на серці», – заявив новоспечений батько.

Зараз пара знаходиться в Італії. Джанлука мріє півроку жити на батьківщині, а потім – в Малібу. У закоханих є розкішний особняк в Штатах. Зіркам хочеться, щоб Блу скоріше оцінила затишне гніздечко, створене батьками.

Ваккі зізнався, що хоче одружитися на матері своєї дитини. “Танцюючий мільйонер” додав, що готує для Шерон грандіозний сюрприз. Підготовка вимагає часу. «Я хотів би почекати, поки Блу підросте, щоб вона могла бути присутньою на весіллі своїх батьків, а потім його згадувати”, – процитували Джанлуку в Hola!

Читайте також: Бред Пітт святкуватиме Різдво разом зі своїми дітьми, попри непорозуміння з Джолі

Поділись


Новини партнерів