Гайді Клум показала красуню-маму і 16-річну дочку

47-річна Гайді Клум поділилася рідкісним моментом спілкування з родиною. Мама знаменитості прийшла підтримати внучку під час першої модної зйомки.

Німецька топ-модель і 16-річна Лені (Leni) взяли участь у фотосесії для нового випуску Vogue. Старша донька зірки світових подіумів дала старт своїй модельній кар’єрі.

На честь цієї події на зйомках була присутня не тільки її мама, а й бабуся Ерна, яка допомагала Гайді робити перші кроки. Мама моделі працює стилістом. Саме вона прищепила майбутній зірці любов до моди. Ерна і зараз часто допомагає доньці підбирати модні образи.

Ведуча шоу «Проект Подіум» показала три покоління жінок своєї родини. Ерна, Гайді і Лені розпустили біляве волосся і постали в образах total black. Модель одягла в міні-сукню, її мама вибрала стильний жакет, який вона поєднала з шарфом з геометричним принтом. Молодша Клум вибрала светр великої в’язки і обтягуючі брюки.

Жінки притулилися одна до одної і кокетливо посміхнулися перед дзеркалом. «У студії з мамою і Лені під час зйомок для Vogue», – написала модель.

Модель народила Лені від бізнесмена Флавіо Бріаторе. Закохані розлучилися незабаром після появи дівчинки на світ. Другим обранцем супермоделі став співак Seal. Він усиновив Лені, а пізніше у моделі і музиканта з’явилося троє дітей – Генрі, Йохан і Лу. Зараз теледіва щаслива з молодим чоловіком. Більше двох років тому вона вийшла заміж за 31-річного Тома Каулітца, екс-соліста групи Tokio Hotel.

Читайтае також: Гайді Клум показала нове фото зі свого весілля

Поділись


Новини партнерів