Меттью Перрі поділився першим знімком своєї нареченої в соцмережах

Меттью Перрі поділився першим знімком своєї нареченої в соцмережах

Нещодавно 51-річний актор Меттью Перрі розповів, що збирається одружитися. Він зробив пропозицію своїй 29-річній коханій Моллі Гурвіц. Через кілька днів після оголошення про заручини актор серіалу “Друзі” показав кохану і своїм фоловерам в інстаграм, опублікувавши в блозі її знімок.

На фото Моллі позує в футболці з написом “Чи може це бути більше, ніж просто футболка?”. А на іншому знімку вона сфотографована в бейсболці з тими ж словами.

Правда, знімки в соцмережах актора з’явилися не випадково – Перрі залучив наречену до реклами своєї лінійки товарів, яку він запустив зовсім недавно. Виручені від їх продажу кошти Меттью направить до Світової організації охорони здоров’я для боротьби з COVID-19.

Шлюб з Гурвіц для актора стане першим. Про особисте життя Моллі до зустрічі з Меттью нічого не відомо. Хоча до індустрії кіно і шоу-бізнесу вона має пряме відношення – кохана актора працює літературним менеджером в Голлівуді, – широка публіка її ім’я раніше не чула. Стосунки пари проте тривають вже близько двох років. Свою наречену актор називає “найчудовішою жінкою на планеті”, і це не дивно: Моллі допомогла йому впоратися з наркозалежністю і депресією.

Читайте також: Актор «Друзів» Меттью Перрі вирішив одружитися на 29-річній дівчині

Поділись


Новини партнерів