ЗМІ: Селена Гомес зустрічається з баскетболістом Джиммі Батлером

Після тривалого періоду самотності 28-річна Селена Гомес, здається, готова зануритися в нову романтичну пригоду. З чуток, що поширилися через інстаграм-аккаунт Deuxmoi, співачка почала приймати залицяння від 31-річного американського баскетболіста Джиммі Батлера, який виступає за команду НБА “Маямі Хіт”.

У інстаграм-акаунті, що спеціалізується на новинах і чутках про зірок, був розміщений скріншот з повідомленням одного з інтернет-користувачів, в якому він стверджував, що минулого місяця підслухав розмову персоналу французького бістро Lucien. З неї було зрозуміло, що заклад хотів знайти стіл для Селени і якогось члена баскетбольної команди. Пізніше інший користувач уточнив, що в той день Гомес якраз обідала саме з Батлером, і ця зустріч здавалася побаченням.

До слова, ще зовсім недавно в одному зі своїх інтерв’ю Селена Гомес заявляла, що самотня. Співачка уточнила, що комфортно відчуває себе в цьому статусі і не робить нічого, щоб спеціально знайти собі бойфренда. Раніше зірка також розповідала, що через карантин влаштовувати особисте життя стало ще складніше:

Влаштовувати особисте життя на карантині важко! Ні, це не заклик для всіх зацікавлених шанувальників. Досить кумедно, бо це звучить так, ніби я прагну завести бойфренда. Ні, я зовсім не це мала на увазі. З хлопцями все занадто складно. Всі мої колишні вважають мене божевільною, але насправді мені все одно, що вони думають!

Гомес уточнила, що в чоловіках вона цінує почуття гумору і впевненість в собі і не може терпіти зарозумілість. До слова, раніше у зірки був роман з репером The Weeknd, а її найбільш тривалі і непрості відносини були зі співаком Джастіном Бібером.

Що ж до Джиммі Батлера, то він раніше зустрічався з моделлю Кейтлін Новак, з якою виховує однорічну доньку Райлі. Ще у вересні Джиммі і Кейтлін, здавалося, перебували в хороших відносинах: тоді модель була помічена на одній з ігор бойфренда.

Читайте також: Ребел Вілсон схудла на 30 кілограмів

Поділись


Новини партнерів