Вагітна Емілі Ратажковскі показала свій оголений живіт

Вагітна Емілі Ратажковскі показала свій оголений живіт

29-річна Емілі Емілі Ратажковскі готується до народження первістка. Модель похвалилася збільшеним животиком.

Зірка фільму «128 ударів серця в хвилину» вагітна від свого чоловіка, кінопродюсера Себастьяна Беар-МакКларда. Емілі насолоджується сімейним щастям і розслабляється перед пологами. Актриса показала, як ніжиться в променях сонця в саду власного особняка в Лос-Анджелесі.

Інстадіва відобразила себе в шезлонгу біля басейну. Емілі Ратажковскі постала в бікіні модного шоколадного відтінку. Тісний ліф підкреслив розкішний бюст Емілі. Пляжний look моделі доповнила солом’яний капелюшок з темною стрічкою. Головний убір захищав майбутню маму від сонячного удару.

Емілі Ратажковскі відмовилася від складної зачіски і макіяжу. Артистка дала шкірі можливість відпочити від косметики. Засмагла Емілі пококетувала перед камерою. Популярна дівчина показала своє тіло в пікантному ракурсі.

Емілі задоволена тим, як змінюється її фігура під час вагітності. Модель часто влаштовує фотосесії, щоб запам’ятати свою підготовку до материнства. Емілі Ратажковскі зробила Селфі за кермом автомобіля. Красуня позувала в кроп-топі, оголивши живіт.

Артистка наголосила на пікантному декольте. Зірка також розстебнула джинси, щоб відчувати себе комфортніше. Поруч з Емілі позував її улюблений пес. «Животик і мій перший малюк Коломбо. Він заснув на моїй руці», – підписала кадр Емілі Ратажковскі.

Новий кадр моделі схвилював її передплатниць. «Емілі, ти виглядаєш приголомшливо. Але ремінь безпеки повинен бути під твоїм животиком. Будь акуратнішою!»,« Це може бути небезпечно», «Будь ласка, поміняй позу, побережи малюка», – прокоментували користувачі Instagram.

Емілі Ратажковскі щаслива в шлюбі з коханим два роки. Багато шанувальників були впевнені, що роман Емілі і Себастьяна швидко закінчиться розлученням. Однак подружжя довели, що вірні одне одному і дорожать своєю сім’єю. Пара наважилася на поповнення, незважаючи на розпал пандемії коронавірусу.

Поділись


Новини партнерів