Джон Траволта показав молодшого сина від померлої дружини

66-річний Джон Траволта розповів про важливу подію в житті сім’ї. Актор емоційно звернувся до молодшого сина.

Виконавець головної ролі в бойовику «З Парижа з любов’ю» є батьком-одинаком. У липні він став вдівцем. Його дружина Келлі Престон померла в 57 років від раку грудей. Дружина раніше народила трьох дітей.

Це не перша втрата в житті голлівудського актора. Кілька років тому в його родині сталася трагедія. Старший син пари у віці 16 років потонув у ванні після епілептичного нападу.

У Джона залишилися 20-річна донька Елла Блю і син Бенджамін, якому сьогодні виповнилося 10 років. На честь свята Траволта опублікував зворушливий сімейний знімок. Актор і його син позували в вітальні. Білявий хлопчик одягнув червону футболку, а його батько постав в чорному світшоті.

Траволта посадив сина до себе на коліна і посміхнувся. Він емоційно звернувся до винуватця торжества. «З 10-річчям, мій чудовий Бен. Люблю тебе! »- висловився актор.

Шанувальники були зворушені милим сімейним кадром. Багато з них приєдналися до привітань і висловили слова підтримки акторові, у якого недавно не стало дружини. «Він так схожий на маму», «Хлопчик такий же харизматичний, як і батько», «У Бена така чудова сім’я. У його житті є головний подарунок – любов рідних», «Ви обидва такі милі», «З днем ​​народження, малюк! Мама пошле тобі привіт з небес», «З днем ​​народження, Бен. Ти наймолодший і найбільш тямущий. Подбай про сім’ю, малюк», «Чудові батько і син», – написали фоловери.

Джон розповів про сумну подію 13 липня. Актор подякував лікарям, друзів і близьких – всіх, хто підтримав сім’ю в скрутну хвилину.

Читайте також: «Моя прекрасна Келлі померла від раку грудей»: Джон Траволта втратив дружину

Поділись


Новини партнерів