Дженніфер Лопес приміряла культовий образ Мадонни

51-річна латиноамериканська співачка показала, наскільки сильно любить творчість своєї 62-річної колеги. Дженніфер Лопес надихнулася нарядом Мадонни 80-х років.

Голлівудські зірки люблять Хеллоуїн. Навіть через пару днів після завершення свята багато хто продовжує ділитися знімками з вечірок, а заодно хизуватися своїми костюмами. Так, виконавиця хіта Get Right і її наречений Алекс Родрігес повеселилися в нарядах культових зірок.

Дженніфер вирішила перевтілитися у свого кумира – Мадонну. Вона вибрала її образ нареченої з кліпу на трек Like A Virgin. Артистка одягла білу сукню з мереживним корсетом і прозорим подолом, ажурні рукавички та панчохи. Великі сережки, перлинні намиста і пояс з написом Boy Toy завершили святковий look.

Шанувальникам сподобався задум Лопес. Багато відзначили, що їй дуже пасує образ нареченої і жартома порадили так одягтися на власне весілля. «Дитинко, це бомба!», «До чого ти сексуальна наречена!», «Мадонна відпочиває, ти крутіша!», «Нереально крута!», «Здається, ти вже придумала, в чому вийдеш заміж!», «Іди так до вівтаря, Алекс точно оцінить! » – написали фанати.

Коханий співачки вибрав для костюмованої вечірки образ знаменитого американського музиканта Брюса Спрінгстіна. Алекс одягнувся як виконавець на піку кар’єри в середині 80-х. Завдяки цьому костюму Родрігес і Лопес виглядали поруч дуже гармонійно.

Читайте також: Дженніфер Лопес одягнула тренч на голе тіло

Поділись


Новини партнерів