«Збитків на шість мільйонів»: в особняку Софії Ротару в Криму побували бандити

73-річна Софія Ротару вже довгий час не з’являлася в своєму кримському особняку. Сусіди співачки розповіли, що сталося під час її відсутності.

Виконавиця є власницею особняка площею 400 квадратних метрів. До Криму Софія Михайлівна переїхала ще в сімдесятих разом з чоловіком Анатолієм Євдокименко і сином Русланом. Тоді їй довелося лікуватися від туберкульозу. Медики порекомендували артистці відправитися в теплі краї, щоб скоріше відновитися. Через деякий час зірці вдалося придбати землю під будівництво будинку в селищі Нікіта, розташованому в 12 кілометрах від Ялти.

Софія Михайлівна охоче займалася садом. Вона висаджувала овочі, які потім консервувала. Актриса любила приймати гостей. Ротару яскраво відзначала свої дні народження, що запам’ятали і жителі найближчих будинків.

«До неї і Кучма приїжджав, і Ющенко, і Янукович. Але вона ніколи не була на понтах. Під час святкування днів народжень виходила на вулицю до сусідів, і вони її вітали. Ніколи вона гордувала нами, завжди віталася», – розповів сусід артистки, Олександр.

Незважаючи на гостинність співачки, вона прагнула не заважати тим, хто живе поблизу: до опівночі всі розходилися, а гучних вечірок взагалі не було. Однак незабаром спокійне життя Ротару в кримському особняку почало сходити нанівець. Поп-діва придбала ділянку ще в той час, коли в селищі не було висоток. Зі свого вікна виконавиця хіта «Лаванда» бачила ялтинський порт.

«Коли висотки з’явилися, Ротару почала судитися з будівельною фірмою, тому що ці будинки зіпсували їй огляд. Але фірма виявилася солідною, Ротару нічого не виграла», – уточнив Олександр.

За його словами, близько трьох років тому трапилася ще одна біда: будинок Софії Михайлівни обікрали. «Кажуть, що на шість «лямів»у неї там все повиносили. Оперативники ходили по селищу, питали, хто що бачив. Мутна історія була… »- пояснив чоловік.

Зоряну господиню особняка він не бачить. «Зараз в будинку Ротару з’являється тільки обслуга. Я знаю жінку, яка там працює. Вона і садівник, і підтримує чистоту в будинку. Іноді бачу водія Ротару. І все», – зазначив Олександр. Сусіди вважали, що Софія Михайлівна виставила особняк на продаж.

Читайте також: Софія Ротару показала архівне фото з чоловіком

Поділись


Новини партнерів