Девід Бекхем поцілував в губи 9-річну доньку на зло хейтерам

46-річна Вікторія Бекхем показала кадри зворушливого моменту за участю 45-річного чоловіка Девіда і дев’ятирічної доньки Харпер. Подружжя показали, що їх не хвилює критика ззовні.

Дизайнер і футболіст викликають у багатьох непорозуміння через те, як вони проявляютьсвою любов до дітей. Особливо це стосується Девіда. Спортсмену неодноразово дорікали за поцілунки в губи з донькою. У відповідь Бекхем заявляв, що в їхній родині це абсолютно нормально і припиняти він не збирається. Свого слова екс-капітан збірної Англії дотримав.

Вікторія  сфотографувала коханих чоловіка і доньку в оранжереї їх заміського будинку в Котсуолдс. Девід допомагав Харпер робити осінні вінки з польових квітів і опалого листя. Завершивши роботу, футболіст зворушливо поцілував дитину в губи. Зоряна мама зберегла цей момент, а також їх ніжні обійми.

«Кращий татко!» – підписала знімки дизайнер. Тим самим вона дала зрозуміти, що підтримує чоловіка. Вікторія супроводила підпис емоджі у вигляді сердець.

Деякі фоловерів знову накинулася на зіркових батьків з критикою. Але більшість виступили на їхній захист. «Не цілуй дитину в губи!», «У мене це викликає збентеження», «Ну все, зараз хейтери прокинуться», «Що ви до них пристали?! Чудова сім’я!», «Хай цілує, вам-то що!», «Девід дійсно чудовий батько! Вікторії пощастило знайти такого чоловіка!» – написали користувачі.

Поділись


Новини партнерів