«Побив мене до напівсмерті»: колишня дружина Серьоги звинуватила його в домашньому насильстві

Колишня дружина 44-річного Серьоги виступила з серйозними звинуваченнями на адресу батька своїх дітей. Поліна Ололо заявила про крайню жорстокість музиканта.

Сімейна драма артиста стала надбанням громадськості на початку року. Тоді Поліна, з якою репер прожив разом близько десяти років, звинуватила його в тому, що він насильно забрав у неї дітей. У союзі з Серьогою модель і блогер народила двох синів: Марка і Платона.

Жінка вже більше дев’яти місяців не має змоги спілкуватися з хлопчиками. «Коли я вперше виступила публічно, багато інформації не давала, сподіваючись, що Сергій одумається, що він робить, поверне дітей або хоча б знайде компроміс, як можна бачити нам дітей і не травмувати їх життя. Мені чітко дали зрозуміти, що дітей я не побачу», – поділилася колишня кохана виконавця пісні «Чорний бумер». Зараз Поліна вирішує сімейний конфлікт через суд.

Як виявилося, Ололо зіткнулася з домашнім насильством з боку Серьоги. Після першого інциденту вона змогла пробачити музиканта. Поліна навіть прийняла від нього кільце з чорним діамантом. «Він все життя мене асоціював з чорним діамантом. Я в це вірила і прийняла його після того, як він мене побив. Ідіотка, чи не так? » – зізналася дівчина.

Наступного разу Серьога підняв на неї руку після того, як йому хтось сказав, що Поліна нібито йому зраджує. За словами дівчини, за всі роки відносин з репером вона жодного разу не була з іншим чоловіком. При цьому співак дозволяв собі зраджувати і робив це без особливо розбору. «Це просто така людина. Він повинен, вибачте, мати все, що рухається. Йому не важливі почуття. У нього якийсь тваринний інстинкт», – розповіла Ололо.

Серьога запідозрив матір своїх дітей в зраді і бив її протягом декількох годин. «Я була побита до півсмерті. У мене вся шуба в крові, все обличчя в крові. Я втратила свідомість. Він забрав мій телефон і писав всім: «Ідіть на ..». Після цього мій телефон був викинутий в озеро. Я не знаю, скільки разів я втрачала свідомість, скільки разів він ударив мене по голові. Це було незліченну кількість разів. Я лежала, терпіла. А коли не могла терпіти, кричала», – згадала Поліна.

Колишня дружина артиста розповіла, що на наступний ранок після побиття її побачив охоронець репера. Раніше чоловік займався боксом і знав, як лікувати подібні травми. Він заявив, що за зовнішнім виглядом дівчини можна сказати, що це був замах на вбивство.

Два тижні після цього Серьога сидів удома і пив щодня міцний алкоголь. За цей час артист помирився з дружиною. За словами Поліни, після інциденту вони були разом ще близько двох років. При цьому побої тривали, в тому числі і при дітях.

Поліна розповіла, що останні роки вони постійно дратували одне одного. У них не було навіть останньої розмови, яка поставила би крапку. Вони просто розійшлися в різні боки і жили окремо. «Після цього ми почали з ним спілкуватися але як дві окремі одиниці. Ти – мама Марка і Платона, ти – тато», – розповіла Поліна в ефірі YouTube-каналу «Без комплексів».

Серьога висловився про секс сучасної молоді. Репера затримували за підозрою в неправдивому повідомленні про бомбу на борту літака. Анфіса Чехова розповіла , як зіткнулася з домашнім насильством.

Читайте також: Репер Серьога відібрав дітей у дружини та відвіз їх до Криму: скандал отримав новий поворот

Поділись


Новини партнерів