Шерон Стоун заради «Основного інстинкту» взяла участь у відвертій фотосесії для Playboy

62-річна Шерон Стоун пішла на хитрість заради кар’єри в кіно. Голлівудська актриса також пояснила, чому відмовилася від романтичних відносин з чоловіками.

Стоун на початку 90-х була мало відомою. Шерон розуміла: щоб яскраво заявити про себе на екрані, потрібен образ, що запам’ятовується. Її зацікавила роль розкутої Кетрін Трамелл у фільмі «Основний інстинкт».

Артистка привернула до себе увагу, знявшись у відвертій вигляді для американського Playboy. Красуня оголилася для чоловічого журналу і не прогадала. «Я прийняла рішення про співпрацю з глянцем, тому що так хотіла отримати цю роль… Я не розуміла, що станеться, коли знімалася. Я вважала, що це було правильно для мене, і знала, як домогтися бажаного», – пояснила красуня.

Стоун зізналася, що не була готова до приголомшливої ​​слави, яка на неї чекала. Однак в особистому житті статус секс-символу швидше заважав, ніж допомагав. Багато хто бачив лише привабливу зовнішність актриси і чекали від неї епатажних витівок.

Після двох розлучень Шерон відмовилася від спроб побудувати сім’ю. Актриса виховує трьох прийомних синів – 20-річного Роана Джозефа, 15-річного Лерда Вонна і 14-річного Куїнна Келлі. Багатодітна мама пояснила свою позицію.

«Я закінчила з побаченнями. Я вважаю чоловіків нещирими і не вартими мого часу. Мені більше подобається проводити час на самоті, зі спадкоємцями і друзями. Я відчуваю, що мені не потрібна ще одна дитина і не хочу обману. У мене дійсно хороші друзі-чоловіки, але коли справа доходить до емоційної зрілості у відносинах, я відчуваю, що чоловіки і жінки перебувають в різних світах», – пояснила зірка.

Шерон отримує компліменти з приводу своєї зовнішності. Актриса розкрила секрети своєї молодості.

«Я думаю, що в міру того, як ми стаємо старшими, ми повинні домовлятися з матір’ю-природою і з часом… Ми повинні відмовитися від того, що здається крутим в молодості і шкідливо для дорослих людей… Я дивилася на красивих літніх танцівниць і зрозуміла, що потрібно більше рухатися і стежити за харчуванням», – підкреслила світська левиця в «Шоу Дрю Беррімор».

Читайте також: Шерон Стоун відверто розповіла про свої стосунки з 77-річним Робертом Де Ніро

Поділись


Новини партнерів