Кріссі Тейген та Джон Ледженд розповіли про смерть новонародженої дитини

Кріссі Тейген та Джон Ледженд розповіли про смерть новонародженої дитини

34-річна модель Кріссі Тейген і її 41-річний чоловік – співак Джон Ледженд – розповіли про смерть новонародженої дитини. Американська модель опублікувала фотографії з лікарні, які викликали щирі емоції багатьох зірок.

Ведуча шоу «Битва фонограм» поділилася з шанувальниками своїм горем. Син Кріссі помер відразу після появи на світ. До трагедії призвели проблеми зі здоров’ям зірки. Кілька днів тому Тейген госпіталізували з сильною кровотечею. Лікарі намагалися врятувати плід, проте прикладених зусиль виявилося недостатньо.

«Ми знаходимося в стані шоку. Ми відчуваємо той біль, який не відчували раніше. Мені зробили переливання крові, але нам не вдалося дати малюку необхідне. Цього було мало», – пояснила Кріссі.

Інстадіва зізналася, що вже придумала для дитини ім’я – Джек. Тейген навіть не припускала, що вагітність закінчиться для неї плачевно.

«Він так завзято працював, щоб стати членом нашої маленької сім’ї. І він залишиться ним назавжди. Джек, я звертаюся до тебе! Прости, що перші хвилини твого життя були такими важкими і ми не змогли дати тобі дім, який був потрібен тобі для порятунку. Ми завжди будемо тебе любити», – написала Кріссі в Instagram.

Модель подякувала долі за те, що та обдарувала її ще двома дітьми. Разом з чоловіком Тейген виховує чотирирічну дочку Луну і дворічного сина Майлза. Малюки з’явилися на світ завдяки процедурі ЕКО.

«Кожен день не може бути наповнений сонячним світлом. В наші найтемніші дні ми будемо сумувати і плакати. Ми будемо обіймати один одного і любити ще сильніше, щоб пережити це», – підкреслила телезірка.

Своє звернення Кріссі супроводила сумними кадрами. Дівчину відобразили в сльозах в лікарняній палаті. Чоловік зірки намагався оточити її турботою і увагою в страшний життєвий момент.

Знаменитості підтримали Кріссі. «Ми завжди будемо поруч з вами, люди, ми любимо вас», – звернулася до моделі Кім Кардаш’ян. «Ця новина розбила моє серце. Я так співчуваю тобі і Джону! Надсилаю вашій родині любов! » – запевнила Періс Хілтон. Не залишилася осторонь від біди і Хейлі Бібер. «Як шкода … Думаю про тебе і Джона і молюся за вас», – повідомила дружина канадського хітмейкера.

Тейге і Ледженд оголосили про те, що чекають на третю дитину, в серпні. Зірки розсекретили прийдешнє поповнення в родині незвичайним способом. Кріссі була неймовірно щаслива. Вона відзначала, що під час вагітності відчуває себе дуже добре.

Читайте також: Джіджі Хадід та Зейн Малік вперше стали батьками

Поділись


Новини партнерів