41-річний Ашер втретє став батьком

Співак показав миле фото з новонародженою дівчинкою.

Дівчинка народилася в Лос-Анджелесі. Мати доньки артиста – 36-річна продюсер звукозапису Дженн Гойкочеа. Новоспечений багатодітний батько опублікував першу фотографію з крихіткою.

Він показав маленькі пальчики дівчинки, які торкалися його руки. «Ми відчуваємо себе щасливими і наповненими любов’ю з появою нашої прекрасної доньки Соверейн Бо Реймонд. Пісня Стіві Вандера Is not She Lovely – на повторі», – повідомив щасливий Ашер.

Фанати артиста поспішили привітати його. «Ось це сюрприз!», «Яка крихітна ручка. Бережи свою принцесу», «Як швидко у вас все закрутилося», «Дівчинка! Це так чудово», «Вітаю, нехай росте красунею», – написали фоловери Ашера.

Дженн Гойкочеа – третя дружина співака. Його сини, 11-річний Невід і 12-річний Ашер П’ятий, з’явилися в шлюбі з Тамекою Фостер. Вони були разом до 2009 року. Після розлучення репер домігся одноосібної опіки над спадкоємцями.

Розлучившись з матір’ю своїх дітей, репер в 2015-му одружився зі своїм менеджером Грейс Мігель, але вже через три роки вони розійшлися. З Дженн Гойкочеа співак разом менше року. Це перша дитина дівчини.

Читайте також: Джіджі Хадід та Зейн Малік вперше стали батьками

Поділись


Новини партнерів