Аманда Сейфрід несподівано вдруге стала мамою

34-річна Аманда Сейфрід народила сина. Актриса показала обличчя новонародженого малюка.

Батьком дитини є 44-річний чоловік актриси, Томас Садоскі. Пара вже виховує 3-річну дочку Ніну. Актори зіграли весілля в 2017 році, коли Аманда була вагітна первістком.

Радісну новину повідомив молодий батько. Томас опублікував першу фотографію сина. Маленький хлопчик у світлій піжамі з блакитною соскою в роті лежав на руках у батька. Чоловік Аманди поки не назвав ім’я новонародженого, але не став приховувати його обличчя. Зоряна пара розповіла про народження дитини на сторінках благодійних організацій для дітей, які постраждали від військових конфліктів.

Ще один кадр з сином опублікувала молода мама. Аманда відобразила зворушливий момент знайомства старшої дочки з новонародженим. 3-річна Ніна в блакитній футболці ніжно тримала малюка за руку. “Брат і сестра”, – лаконічно написала Аманда.

Зірка мюзиклу “Mamma Mia!” і фільму “Паскудне дівча” змогла зберегти свою вагітність в таємниці завдяки самоізоляції. Сім’я переїхала в заміський будинок на півночі Нью-Йорка, куди не змогли пробратися папараці.

Новина про те, що Сейфрід народила сина, стала для шанувальників повною несподіванкою. “Треба ж, я і гадки не мала, що вона вагітна”, “Ось це сюрприз”, “Який солодкий малюк! Вітаю”, “Чудова новина! Вітаємо. Нехай малюк буде таким же гарним як мама і веселим як тато”, “Це так мило”, – написали фоловери.

Читайте також: Джіджі Хадід та Зейн Малік вперше стали батьками

Поділись


Новини партнерів