Надія Мейхер-Грановська вразила фігурою після схуднення

38-річна Надія Мейхер-Грановська показала себе в зухвалому аутфіті. Співачка помітно пострункішала.

Екс-учасниця групи «ВІА Гра» приміряла провокаційний образ. Зірка похвалилася фігурою, примірявши неймовірно сексуальний наряд.

Надія зробила стрижку каре з чубчиком і ідеально рівними пасмами. Вона підкреслила виразну зовнішність легким макіяжем. Мейхер виділила брови темним олівцем і зробила ледь помітні стрілки. Артистка освіжила обличчя рум’янами і нанесла на губи помаду натурального відтінку.

Виконавиця хіта «Спроба номер п’ять» одягла шкіряний топ зі шнурівкою і рукавами-сіткою, який доповнила чорними трусиками зі шкіри з високою посадкою і декором у вигляді заклепок. Зухвалий образ в стилі садомазо Грановська завершила панчохами з грайливими паєтками. «Моє життя – це важливий момент в безлічі експериментів», – з викликом зазначила мати трьох дітей.

Фанати зірки серіалу “Ніщо не трапляється двічі” бурхливо відреагували на її несподіваний аутфіт. Багато відзначили, що популярна українка виглядає неймовірно сексуально і навіть зухвало. «Шикарна жінка!», «Може собі дозволити таке вбрання», «Така сексі!», «Неможливо відірвати очей!» – засипали артистку компліментами фоловери.

Поділись


Новини партнерів