16 розкішних і модних стрижок для волосся середньої довжини на осінь 2020 для жінок 40-50 років

16 розкішних і модних стрижок для волосся середньої довжини на осінь 2020 для жінок 40-50 років

Виглядати свіжо і молодо бажають всі жінки елегантного віку. У цьому їм допомагає не тільки стильний гардероб, але й модні стрижки. З віком текстура волосся погіршується, зачіска перестає бути пишною і все більше часу доводиться витрачати на укладання. Тому актуальними є стрижки, що надають волоссю додаткового об’єму. Грамотно підібраний тон забарвлення волосся також дозволить жінкам виглядати молодше.

Розглянемо, які модні стрижки на волосся середньої довжини пропонують стилісти жінкам 40-50 років на осінь 2020.

Гарсон

Старші жінки віддають перевагу цьому виду універсальної стрижки. Розлучатися з волоссям не хочеться, а ця зачіска відмінно виглядає на пасмах середньої довжини. Незважаючи на те, що стрижка нагадує зачіску хлопчиків, виглядає вона на середньому волоссі стильно й елегантно. Лідируючі позиції в рейтингу омолоджуючих зачісок говорять самі за себе. Зачіска не вимагає довгих салонних укладок, варто тільки наїжачити пасма руками, і ви стаєте володаркою модного образу.

Стильний боб-каре

Шанувальниці об’ємних зачісок і власниці тонкого волосся все частіше звертають свої погляди на стрижку боб-каре. Додатковий об’єм зачіски і простота догляду за нею роблять стрижку неймовірно затребуваною.

Рвані пасма надають волоссю доглянутого вигляду. Боб-каре відмінно підходить жінкам з будь-яким типом обличчя, роблячи їх візуально молодшими. Експериментуючи з різними видами чубчика, ви можете створювати оригінальні образи і висловлювати ними свою індивідуальність.

Каре з подовженими локонами

На осінь поточного року стилісти подарували жінкам ще одну модну стрижку на середнє волосся. Додаткового об’єму зачісці надають подовжені пасма. Довгі чубчики можна укладати різними способами і кожного разу ваш образ буде набувати нового стилю.

Комбінований вибір технік стрижки дозволяє створювати додатковий об’єм шевелюри не тільки в області чубчика, але й в потиличній частині голови.

Цікаві стрижки для середнього волосся на цю осінь 2020

Жінки 40-50 років повинні особливо ретельно підходити до вибору зачіски, адже від цього залежить їх зовнішній вигляд. Омолоджуючі зачіски осені 2020 прийдуть на допомогу тим жінкам, які не вважають елегантний вік перешкодою до продовження молодості.

Читайте також: Трендові стрижки, які скорегують овал обличчя і зроблять вас набагато красивішою

Поділись


Новини партнерів