Джуд Лоу в шосте став батьком

47-річний британський актор заговорив про особисте. Джуд Лоу розповів, що став батьком в шостий раз.

Зірка фільмів «Близькість» та «Відпустка за обміном» вважає за краще не афішувати подробиці життя з дружиною Філіппою Коен. Однак американському телеведучому Джиммі Феллону вдалося розговорити актора. Джуд вийшов на зв’язок з Англії по відеодзвінку і розповів, як пройшла його самоізоляція.

З бесіди стало відомо щось нове про Лоу. Він розсекретив своє хобі і підтвердив чутки про те, що його сім’я стала більшою. «Я займався садівництвом! Але верхівкою подій стало те, що у мене народилася дитина! Ось так то! Це приголомшливо!” – повідомив актор.

За словами Джуда, поява малюка відбувалася в незвичайних умовах через пандемію. Однак це не завадило йому і Філіппі бути переповненими любов’ю і радістю. Лоу зазначив, що їм з дружиною дуже пощастило.

«Ми з Філіппою вдячні долі за можливість бути разом в цей непростий час. Ми просто жили як щаслива сім’я», – поділився Джуд.

Лоу познайомився з майбутньою дружиною п’ять років тому. Джуда і Філіппу звели спільні друзі. Закохані зіграли таємне весілля в Лондоні навесні минулого року. Коен чудово ладнає зі старшими дітьми актора, вона завжди бажана гостя на їх сімейних святах.

Чутки про поповнення в родині Лоу з’явилися після «вагітних» знімків Філіппи. Для дівчини ця дитина стала першою, а для Джуда – шостою. Старша донька актора робить успішну кар’єру моделі.

Читайте також: Джуд Лоу планує одружитися на Філіпі Коан

Поділись


Новини партнерів