Чоловік Ніколь Кідман відверто розповів про темперамент актриси

52-річний Кіт Урбан вважає дружину своєю музою. 53-річна Ніколь Кідман надихнула його на хіт своєю сексуальністю.

Ніколь і Кіт одружені 14 років. Вони виховують двох доньок: 11-річну Сандей Роуз і 9-річну Фейт. Зірка фільму «З широко закритими очима» допомогла чоловіку подолати згубні пристрасті і стала для нього музою. За словами австралійського музиканта, дружина вплинула на його музичну творчість, зробивши його більш розкутим. «Нік дуже вплинула на мою музику в останні п’ять-шість років. Я став більше експериментувати», – розповів Урбан.

Сексуальне життя пари надихнуло австралійського музиканта на створення хіта. Він написав трек про жінку, яка, незважаючи на 10 років шлюбу, залишається “маніячкою в ліжку” і прокидається серед ночі, щоб зайнятися коханням. “Це пісня про Ніколь”, – зізнався артист британському виданню iNews.

Кідман пишається своєю сексуальністю і підкреслює її сміливими нарядами. Актриса влаштувала зухвалу фотосесію в літній невагомій сукні з квітковим принтом. Зірка доповнила його чобітьми-козаками цегляного кольору і пісочним бомбером. Ніколь розпустила волосся і вдягнула червону бейсболку. Артистка відкинула поділ сукні і закинула ногу на коліно, кокетливо оголивши струнку ногу. Шанувальники відзначили, що вона виглядає приголомшливо.

Читайте також: Алек Болдвін показав новонародженого сина

Поділись


Новини партнерів