Настя Каменських та Потап вразили запальним танцем

33-річна Настя Каменських станцювала запальний танець з 39-річним чоловіком Потапом. Подружжя влаштували танці на кухні.

Після розпаду групи «Потап і Настя» співачка зайнялася сольною кар’єрою. Олексій активно підтримує кохану жінку. Днями Настя випустила нову пісню і запустила танцювальний челлендж. Потап взяв у ньому участь разом з дружиною.

Подружжя станцювали в себе вдома. Зйомки проходили в різний час, але обидва виконували одні рухи. Співачка одягла боді і короткі рвані шортики. Вона розпустила волосся і щасливо посміхалася, дивлячись на чоловіка.

Потап танцював в світлій футболці і штанях. Він прекрасно продемонстрував всі танцювальні рухи і захопив дружину. «Хто ж знав, що Потап такий крутий танцюрист», – написала Настя.

Фоловери Каменських відзначили пластичність її чоловіка, а також залишили компліменти самій виконавиці. «Захоплююся фігуркою Насті», «Неймовірно красива пара», «У Потапа краще виходить», «У Льохи сексуальніше виходить», «Йому дуже пасують танці!», «Тепер зрозуміло, хто Насті придумує танці. Видно руку майстра», «На одній хвилі. Круті», « Пристрасна парочка», «Кращий сімейний челендж», «Вогняний танцюрист», «Сім’я на одній хвилі», – написали фанати артистки.

Настя спокійно ставиться до підвищеної уваги фанаток до її чоловіка. За словами співачки, вона не ревнує Олексія і не перевіряє його телефон. «Я бережу себе. Навіщо мені ці проблеми? Мені не треба це бачити. Це твій особистий простір. Я не люблю таке, це неправильно. Я не буду просити телефон. Це як лізти в чужу кишеню, це ж принизливо. Як ти можеш не довіряти людині, яку любиш? У нього купа дівчаток в Instagram, повний набір. І я це знаю. Але краще ж двчата, ніж пацани», – заявила артистка в YouTube-шоу 2POdcast.

Читайте також: Настя Каменських показала стрункі ніжки у білому бікіні

Поділись


Новини партнерів