Екс-“ВІА Гра” Романова показала стрункі ніжки в новому образі

Міша Романова

30-річна Міша Романова знялася в офісі в відвертому аутфіті. Співачка прийняла вкрай провокаційну позу.

Екс-солістка групи «ВІА Гра» подражнила фанатів. Артистка приміряла образ сексуальної співробітниці офісу.

Міша зробила легкі локони і розпустила волосся. Романова нанесла легкий макіяж з акцентом на губи. Вона ретельно нафарбувала вії тушшю, розставила акценти хайлатером і рум’янами на вилицях і лобі, а також підкреслила пухкі губи рожевим блиском.

Популярна блондинка вибрала пісочний жакет, під який одягла атласний топ, і ультракороткі шорти. Відвертий офісний наряд артистка доповнила золотими босоніжками на високих підборах.

Молода мама ефектно закинула ноги на стіл. Вона похизувалася довгими стрункими ногами. Романова тримала в руках чашку кави і млосно посміхалася. “Bitch Boss” На офісі, – грайливо уточнила Міша.

Шанувальники колишньої протеже Костянтина Меладзе прийшли в захват від її витонченої фігури. «Красуня!», «Відпад!», «Ти така гаряча!», «Сексуальна начальниця», «Фігура бездоганна!», «Як можна бути настільки красивою!» – не поскупилися на компліменти і фоловери зірки.

Після відходу з групи «ВІА Гра» два роки тому і пологів артистка зайнялася сольною кар’єрою. Миша випустила одну пісню і кліп на неї. Автором слів і музики став популярний виконавець Макс Барських, якого пов’язує з Романовою близька дружба. Артист є хрещеним батьком її сина Мартіна.

Читайте також: Настя Каменських показала стрункі ніжки у білому бікіні

Поділись


Новини партнерів