Шакіра показала ідеальну фігуру в бікіні

43-річна колумбійська співачка потішила шанувальників рідкісними кадрами. Шакіра позувала в купальнику, дизайн якого розробила сама.

Виконавиця хіта «Hips Do not Lie» похвалилася пляжною обновкою, а заодно і вражаючими формами. Кохана футболіста “Барселони” Жерара Піке позувала на пляжі в бузковому бікіні з бахромою, що ледь прикривав її пружні сідниці. Співачка грайливо дивилася на камеру, дратуючи публіку.

«Дизайн цього нового купальника розробила я, а сам костюм створив мій друг. Я завжди сама придумую бікіні для літа!» – похвалилася Шакіра.

Зірка продемонструвала фігуру і з іншого ракурсу. Розвернувшись обличчям до камери, мама двох дітей дала можливість розглянути плоский живіт і витончену талію. Задоволена Шакіра опустила трусики трохи нижче стегон, надавши гостроти і без того пікантному образу.

Шакіра

Користувачі прийшли в захват від кадрів. «Це тіло мрії», «Чому так гаряче!», «Богиня!», «У чому секрет такої краси?!», «Фігура секс-бомби!», «Не вірю, що їй 43», «Бездоганна фігура», – написали фоловери.

Шакіра

Шакіра зустрічається з Жераром Піке дев’ять років. Закохані не поспішають офіційно оформлювати свої стосунки. Співачка і спортсмен виховують двох синів: 7-річного Мілана і 5-річного Сашу.

Читайте також: Джонні Депп закрутив роман з німецькою моделлю

Поділись


Новини партнерів