9-річна донька Бекхемів вирішила поніжитися в ліжку з мамою і татом: зворушливий кадр

45-річний Девід Бекхем влаштував незвичайну сімейну фотосесію. Знаменитий футболіст зобразив себе поруч з дружиною і донькою в ліжку.

Напівголий спортсмен лежав під ковдрою, обіймаючи 9-річну дочку Харпер. Поруч з дівчинкою розташувалася 46-річна дружина Вікторія. Зоряна мама постала перед камерою без макіяжу. Дизайнер акуратно поклала руку доньки на груди і подивилася в камеру.

Колишній гравець “Манчестер Юнайтед” і модний дизайнер виховують чотирьох дітей. Харпер – єдина дочка зіркової пари і наймолодша дитина в сім’ї. Незважаючи на те, що вона вже досить доросла, дівчинку іноді мучать кошмари.

Багатодітний батько натякнув, що донька не могла заснути і тому пробралася в батьківську спальню. Люблячі мама і тато заспокоїли Харпер батьківськими обіймами. «У нас був нічний гість», – написав Девід.

Бекхеми в ліжку

Шанувальники були зворушені зворушливим сімейним кадром. «Миле сімейство», «Невже Девід прокидається з ідеальною зачіскою?», «Насолоджуйтесь кожною миттю! Вони ростуть так швидко», «Ніщо не зрівняється з обіймами доньки незалежно від віку», «Для вас Харпер завжди крихітна», «От би мені так виглядати вранці», – написали фоловери.

Читайте також: Шанувальники запідозрили наречену Брукліна Бекхема у вагітності

Поділись


Новини партнерів