Настя Каменських вразила своїм зовнішнім виглядом в розкішній сукні

33-річна Настя Каменських в романтичному образі влаштувала ефектну фотосесію. Співачку порівняли з італійською кінозіркою.

Виконавиця хіта «Поки як у Кім» показала вражаючі кадри, зроблені на відпочинку в Туреччині. Настя в розкішному вбранні позувала біля моря. Українка вибрала сукню з квітковим принтом в стилі ретро з дуже глибоким вирізом. Каменських відмовилася від спідньої білизни, зробивши свій look більш сміливим і кокетливим.

Дружина Потапа підібрала до аутфіту міні-сумочку і напівпрозорі босоніжки на невисоких підборах. Настя намалювала зухвалі стрілки, а чуттєві губи виділила з допомогою червоної помади. Артистка зробила вражаючу завивку і покрасувалась перед камерою.

Каменських

Сексуальні кадри Каменських викликали ажіотаж серед її шанувальників. «Як схожа на молоду Моніку Беллуччі!», «Наче Малена з кіно», «Фігурка – супер!», «Така впевнена в собі! Захоплююся вами», «Бомба», «Шикарна брюнетка», «Твої найвишуканіші фото», «Ніби й не з нашого часу. Настільки жіночна і чудова», «Дівчина-мрія», «Вогонь в очах», – прокоментували користувачі Instagram.

Чоловік співачки зачарований її красою. Потап зняв, як кохана грається з крихітними цуценятами. Настя в міні-сукні опустилася на підлогу і приголубила пухнастих малюків. Музикант “зловив” Каменських в цікавому ракурсі. Артист дав шанувальникам можливість розглянути стрункі загорілі ніжки дружини.

Читайте також: Настя Каменських показала, як виглядає одразу після пробудження

Поділись


Новини партнерів