Дженніфер Лопес показала зворушливе відео з мамою та дітьми

51-річна актриса і співачка поділилася зворушливими кадрами з шанувальниками. Дженніфер Лопес емоційно висловилася про своїх близьких.

Голлівудська супердіва взяла участь в соціальному проекті про те, що таке сучасна сім’я. Дженніфер Лопес приміряла яскраві образи на кадрах з 74-річною мамою Гваделупою і 12-річними двійнятами – сином Максом і дочкою Еммою.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Дженніфер вибрала гірчичну спідницю з еко-шкіри і лимонний джемпер з коміром-краваткою. Вона зробила яскравий макіяж і зібрала волосся в хитромудру зачіску. Гваделупа постала в образі блондинки. Вона вибрала ансамбль в світлих тонах. Діти Джей Ло і її колишнього чоловіка Марка Ентоні були одягнені в улюблений повсякденний одяг. Вони весело гралися і насолоджувалися пікніком на свіжому повітрі.

«Цей день змусив мене ще раз відчути всі відчуття. Дякую за цю прекрасну історію. Дякую мамі, Максу і Емі за те, що ви є», – зворушливо висловилася Лопес.

Джей Ло красиво позувала на гойдалці з автомобільної шини. Діти зіркової мами сиділи у неї в ногах. Співачка зізналася, що відчуває себе щасливою жінкою. «У мене була мрія, я отримала все, що хотіла», – зазначила актриса і співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Супердіва висловила думку, що у щастя є одне єдине визначення і мова йде не про досконале зображення, а про прийняття себе і своїх близьких. Дженніфер заявила, що кожен з її близьких може бути самим собою в оточенні один одного.

Шанувальників красуні з Бронкса вельми стурбувало те, що на сімейному відео відсутній бойфренд зірки, 44-річний бейсболіст Алекс Родрігес. Закохані готуються до весілля, яке перенесли через пандемію коронавірусу. Користувачі висловили надію, що у пари все добре.

Шанувальники звернулися з теплими словами до зірки фільму «Весільний переполох». «У вас така гарна сім’я. Нехай ангели оберігають вас і ваших близьких», «Яка у вас гарна і чудова мама. Діти як з картинки», «Приголомшлива актриса і співачка. Найкрасивіша, просто богиня», «Завжди номер один», – написали фоловери Лопес.

Читайте також: Дженніфер Лопес влаштувала нареченому сюрприз з поцілунком

Поділись


Новини партнерів