Анджеліна Джолі подарувала молодшій донці цуценя

Анджеліна Джолі

45-річна Анджеліна Джолі заохочує любов дітей до тварин. Актриса дозволила 12-річній Вів’єн завести нового вихованця.

Зірку «Малефісенти» разом з дочкою підловили папарацці в Лос-Анджелесі. Колишня дружина Бреда Пітта була одягнена в напівпрозору білу сорочку і джинси-скінні. Анджеліна виглядала схвильовано, розмовляючи по телефону.

Потім до актриси приєдналася Вів’єн. Вона вибрала для повсякденного виходу яскраво-синю футболку і шорти. В руках дівчинка несла сумку для перенесення тварин, в якій сидів новий вихованець зоряного сімейства. За словами очевидців, в сумці було цуценя.

Незважаючи на строгий характер, Джолі дозволяє дітям мати стільки домашніх улюбленців, скільки вони побажають. Шанувальники припустили, що і цього малюка зірка тільки-тільки придбала для молодшої дочки.

«У Енджі добре серце», «Їхня сім’я стала більшою! Так мило», «Везе дітям Джолі!», «Вів’єн напевно дуже рада такому подарунку», «Цікаво, як вони назвуть цуценя», – написали в Мережі.

У будинку Анджеліни вже живе чотири собаки: англійський бульдог, два мопса і ротвеллер. Сини і доньки актриси також мають кролики, папуги і навіть змії.

Джолі зізналася, що через велику кількість дітей та тварин в будинку під час самоізоляції був справжній хаос.

Читайте також: Анджеліна Джолі намагалася виправдати свою поведінку після скандалу з суддею

Поділись


Новини партнерів