Настя Каменських показала струнку фігуру в спортивному топі та легінсах

Настя Каменських

Виконавиця хіта «Це моя ніч» зробила регулярні тренування обов’язковим щоденним ритуалом. Настя на ранкових заняттях фітнесом заряджається бадьорістю і енергією. Красуня показала сексуальний літній образ.

Каменських постала в чорному кроп-топі, який оголював її тонку талію і підкачаний прес. Спортивний образ доповнили легінси в тон. Інстадіва одягла нюдові наколінники і взула чорні кросівки.

Секс-бомба відмовилася від макіяжу. Вона зібрала довге кучеряве волосся у високий хвіст і посміхнулася в камеру. Зірка позувала, високо піднявши руки вгору.

«Прокинутися рано вранці і вийти зустрічати ще літній і ще теплий світанок. У серпні запах ранку, природа і її фарби – чарівні», – зазначила красуня.

Каменських

Артистка напередодні відпочила в компанії друзів. Вона разом з 39-річним чоловіком Потапом прийшла на вечірку в честь 50-річчя українського шоумена Юрія Горбунова. Настя вибрала модний ансамбль – білу блузку і чорні розкльошені брюки з лампасами.

Співачка зробила подарунок винуватцеві торжества, виконавши популярну композицію «Попа, як у Кім». Каменських з чоловіком запально танцювали і веселилися під захоплені вигуки гостей.

Фанати оцінили улюбленицю, яка дуже пострункішала. «Ти крута, правда», «Ось це результат», «Дико худа стала, обожнюю!», «Ідеальна фігурка», «Приголомшливе тіло», «Худишка і просто красуня», «Ти змусила мою кров закипіти, люблю!», «Як схудла, ти нереальна розумничка», – захоплено написали вони.

Читайте також: Настя Каменських підкорила мережу запальним танцем

Поділись


Новини партнерів