Келлі Осборн розповіла всю правду про феноменальне схуднення на 40 кг

35-річна Келлі Осборн чесно розповіла про своє перетворення. Телезірка і співачка зізналася, що лягала під ніж хірурга.

Донька рок-музиканта Оззі Осборна і телеведучої Шерон Осборн вразила громадськість кардинальними змінами. Келлі повідомила, що схудла на 40 кілограмів і дуже задоволена своєю зовнішністю. Тепер же співачка розповіла, як їй вдалося досягти таких феноменальних результатів.

Виявилося, що Осборн ще два роки тому почала працювати над собою. Спочатку вона зайнялася ментальним здоров’ям. Телезірка хотіла привести думки в порядок, щоб рухатися далі до своїх цілей. Донька музиканта перестала вживати алкоголь, і їй це дуже допомогло.

«В першу чергу я хотіла стати щасливою. Мені потрібно було виправити голову, перш ніж виправляти тіло. Ви ніколи не зможете просунутися вперед без гарного настрою», – почала свою розповідь Келлі.

В результаті співачка зважилася на пластичну операцію. Осборн підкреслила, що не соромиться цього і їй байдуже, що про це думають інші. Головне – вона задоволена собою, а також відчуває впевненість в собі.

«Я зробила операцію зі зменшення шлунку. Я зробила і пишаюся цим. Решта можуть говорити що завгодно, мені плювати. Це найкраще моє рішення в житті», – заявила донька рокера.

Крім того, Келлі виправила форму обличчя. За словами зірки, завдяки ін’єкціям в щелепу і підборіддя, люди стали помічати, що вона схудла. Тепер у Осборн немає відбою від чоловіків. Співачка отримує багато запрошень на побачення з тих пір, як показала себе оновлену.

«Я одного разу прокинулася і побачила, що газети і сайти рясніють новинами про моє схуднення. Після цього я отримую по сім повідомлень в день з пропозиціями піти на вечерю. Але відмовляю абсолютно всім», – передає слова Келлі Daily Mail.

Читайте також: Келлі Осборн розповіла, що схудла на 39 кілограмів

Поділись


Новини партнерів