Вагітна Джіджі Хадід кардинально змінила імідж

Джіджі Хадід

Джіджі показала себе вперше за довгий час. Вона зібрала волосся у високий кінський хвіст і вважала за краще залишитися без макіяжу. Старша сестра найкрасивішої жінки на Землі одягла трикотажний топ в рубчик і смугасту сорочку вільного крою. Модель вирішила залишити її розстебнутою та продемонструвала пишні груди.

Хадід похизувалася новим відтінком волосся. Тепер у майбутньої мами замість білявої шевелюри, яка зробила її знаменитою, темні пасма карамельного відтінку. Джіджі показала кумедний вираз обличчя, надувши і без того пухкі губи.

Джіджі Хадід з початком вагітності перестала з’являтися на публіці. Топ-модель лише одного разу показала свій кругленький живіт. Вона зазначила, що не хоче розповідати про своє сімейне щастя оточуючим.

Кохана Зейна Маліка розповіла, що зробила багато знімків, будучи вагітною. Вона зізналася, що не хоче пропускати жодного моменту чудесного очікування. «Я буду ділитися подібними речами в майбутньому. Я просто не поспішаю з цим і не хочу думати про те, як я виглядаю і чи опублікувала я чергове фото», – заявила красуня.

Хадід

 

Поділись


Новини партнерів