Демі Мур і її донька вразили шанувальників дивовижною схожістю

Зірка тепло звернулася до Румер, якій виповнилося 32 роки. «Слова не можуть передати любов, вдячність і радість, які я відчуваю до тебе. Ти чудова жінка, але завжди будеш моєю дитиною… Ти змінила моє життя і надала йому значення, яке переважає все, що я коли-небудь знала. З днем ​​народження, Румер Гленн! Я люблю тебе», – написала Демі.

Вона показала фотографії, на яких зображена крихітна Румер. На одному з кадрів Мур тримає дитину на руках. Дівчинка посміхається і дивиться в камеру.

Мур і Румер

Румер пішла по стопах зіркових батьків, Демі Мур і Брюса Вілліса. Вона дебютувала в кіно в 1995 році, зігравши в стрічці «Тоді і зараз». Другою роботою артистки стала культова драма Ендрю Бергмана «Стриптиз», де головну роль виконала мама Румер.

Демі опублікувала раритетний знімок зі знімального майданчика картини. Кінодіва позувала в бюстгальтері і трусиках. Її образ доповнювали перлинне кольє, сережки, а також чорні рукавички. Румер обняла маму і кокетливо підняла ніжку.

Демі І Румер

Сестра винуватиці торжества Скаут Вілліс влаштувала казкове свято в сімейному гніздечку. Всі гості спочатку зайнялися йогою, а після цього приступили до пізнього сніданку. Вставши з-за столу, присутні приміряли сукні, в тому числі хлопці.

У такому вигляді сестри і їх друзі вирушили грати на зелений газон. Демі відобразила цей момент. «Святковий крокет в Країні чудес», – підписала фото актриса.

вечірка

Мати і дочка зробили Селфі в день торжества. Демі і Румер розпустили довге темне волосся. На їхніх обличчях не було макіяжу, обидві віддали перевагу природним образи. Мур одягла чорний топ і сонцезахисні окуляри.

На Румер був бежевий капелюх з широкими полями. Головний убір прикрашений словами «Це мій день народження». Демі з донькою подивилися в камеру і посміхнулися. Шанувальники прийшли в захват від краси актрис і їх вражаючої схожості.

Демі Мур і Румер

«Прекрасні!», «Приголомшливі», «Демі, ти найпрекрасніша жінка в світі», «Це так мило», «Виглядаєте як близнята», «Дуже подобається ваша посмішка», «З днем ​​народження, Румер!», «Юна!», «Які схожі мати і дочка», «Чудові», «прекрасна мама, чудова дочка», «Це сестри?», «У вас відмінна сім’я», «Румер красива, як і мама», – залишили компліменти фанати.

Поділись


Новини партнерів