Кріссі Тейге і Джон Ледженд втретє стануть батьками

Кріссі Тейге і Джон Ледженд втретє стануть батьками

34-річна модель і 41-річний актор готуються до поповнення в сімействі. Кріссі Тейге і Джон Ледженд оригінально повідомили радісну новину своїм шанувальникам.

Подружжя вважають однією з найкрасивіших і міцних пар Голлівуду. Кріссі і Джон шість років перевіряли свої відносини, перш ніж зіграти розкішне весілля в 2013 році в Італії. Володар премій «Греммі», «Оскар», «Тоні» і «Еммі» присвятив дружині кілька проникливих хітів.

Однак шлях до батьківства для Тейге і Ледженда був вкрай важким. Вони довгі роки лікувалися і боролися з безпліддям. Зараз у пари двоє дітей – чотирирічна Луна і дворічний Майлз. Вони з’явилися завдяки процедурі ЕКО. При цьому зоряна мама пережила кілька невдалих спроб. Кріссі зізналася, що вона в той час перебувала в депресії і розпачі.

Тейге знову знялася в кліпі красеня-чоловіка, якого не так давно визнали найсексуальнішим чоловіком Голівуду. Ролик на пісню Wild вже доступний в Мережі. Таким чином пара розсекретила, що чекає третю дитину. На кадрах Джон ніжно обіймав дружину і гладив її помітно округлий животик.

Співак і актор також показав ніжні кадри зі своїми дітьми на тропічному пляжі. На відео потрапила пара коней, що йдуть по піску, як символ любові і вірності Кріссі і Джона. Деякі шанувальники спочатку припустили, що цікаве положення моделі – це лише сюжет кліпу. Ще недавно Тейге говорила, що ледь справляється з дітьми і поки не планує розширювати сім’ю. Крім того, зоряна мама і дружина в червні пережила операцію з видалення імплантатів з грудей, про що вона чесно розповіла у своєму Instagram.

Однак давні шанувальники Кріссі висловили переконання, що після пережитих страждань заради материнства вона не стала б зображати вагітність. І це вже знайшло своє підтвердження.

Папараці сфотографували Тейге під час шопінгу в Західному Голлівуді. Модель була одягнена в стилі total black – чорні бриджі, облягаючий топ і блейзер. Наряд вже не міг приховати округлий животик зірки. Крім того, муза Ледженда раз у раз інстинктивно прикладала руку до животика. Компанію на прогулянці їй склали мама Вілайлак Пеппер, Луна і Майлз, повідомляє Daily Mail.

Шанувальники Тейге вже активно вітають її в соцмережах. «Буде чудо-маля», «Як же це мило». «У вас такі гарні діти. Раді, що їх стане більше», «Кріссі, я так рада за тебе, ти заслужила це», «Любов творить чудеса», – написали фоловери зірки.

 

Поділись


Новини партнерів