Колишня послідовниця саєнтології Ліа Реміні розповіла про стосунки Тома Круза з донькою Сурі

Зі своєю 14-річною донькою Сурі 58-річний знаменитий голлівудський актор Том Круз не спілкується вже багато років. Після розлучення батьків дівчинка залишилася жити зі своєю мамою Кеті Холмс, а сам Круз перестав з ними контактувати. З чуток, спілкуватися з донькою йому забороняла саєнтологічна церква, послідовником якої він є.

Але, як вважає Ліа Реміні, яка покинула сайєнтологічну церкву в 2013 році, у Круза насправді є план, як залучити доньку в релігійний рух, коли вона стане старшою.

Саєнтологія вважає Кеті ворогом, і тому Том, як і всі саєнтологи, вважає, що він не може підтримувати зв’язок з Сурі. Я впевнена, що його головний план полягає в тому, щоб дочекатися, коли Сурі стане старшою, щоб він зміг заманити її в саєнтологію і відсторонити від матері, – поділилася вона в інтерв’ю New York Post.

Ліа додала, що знала Кеті Холмс, коли та ще була послідовницею саєнтології.

Вона здавалася залученою в світ Тома. Але час минав, і я зрозуміла, чому вона зробила те, що зробила, щоб захистити свою дочку. Я припускаю, що є якась угода, що захищає Сурі. Я дуже пишаюся Кеті за те, що вона витягла свою дочку з чогось потенційно токсичного і дуже небезпечного не тільки для Сурі, а й для їхніх стосунків, – зазначила вона.

Крім Сурі, у Тома Круза є двоє прийомних дітей від шлюбу з Ніколь Кідман: 27-річна Ізабелла і 25-річний Коннор. З ними актор підтримує прекрасні відносини – вони, як і Круз, теж захоплюються сайєнтологією. А ось зі своєю зірковою мамою вони не спілкуються, через що Ніколь дуже переживає.

Поділись


Новини партнерів