Кетрін Шварценеггер розсекретила ім’я новонародженої донечки і показала її фото

30-річна Кетрін Шварценеггер і 41-річний актор Кріс Пратт поділилися першим фото з новонародженою донькою. Дівчинка з’явилася на світ днями

Про радісну новину повідомив молодший брат доньки 73-річного Арнольда Шварценеггера 26-річний Патрік. Він розповів, що у мами і малюка все добре, але не став вдаватися в подробиці. Відомо, що на той момент у нього в руках був пакет, перев’язаний рожевою стрічкою.

А сьогодні самі новоспечені батьки повідомили, що у них народилася дівчинка. Вони розмістили перше фото з крихітною долонькою малятка і повідомили її ім’я.

«Ми раді оголосити про народження нашої доньки – Лайли Марії Шварценеггер-Пратт. Неможливо уявити себе щасливішими. І мама, і дитина в порядку. Нам дуже пощастило», – написав Кріс.

маля

Фоловери і зоряні друзі залишили привітання подружжю. «Кращі почуття! Вітаю вас!” – написала plus-size-модель Ешлі Грехем. «Найсолодші фото», «Ваше прекрасне продовження», «Яка ніжність, така рада за вас!», «Дуже зворушливий кадр!», «Ростіть здоровими», – побажали фанати подружжю.

Кетрін і Кріс почали зустрічатися в 2018 році. Вони одружилися в 2019-му. Для доньки Арнольда цей шлюб і дитина стали першими.

Зірка фільму «Вартові Галактики» раніше був одружений на актрисі Ганні Фаріс, з якої у них в серпні 2012 народився син Джек. Подружжя розлучилося три роки тому після восьми років шлюбу.

Поділись


Новини партнерів