Вікторія Бекхем показала доньку у дорослій сукні

Дизайнер розвиває у доньки смак до стильного жіночного одягу. Колишня учасниця групи Spice Girls запропонувала Харпер змінити дитячий одяг на витончену жіночу сукню, про яку мріють багато модниць в світі.

Спеціально для доньки дружина Девіда Бекхема виготовила зменшену копію моделі, яка буде представлена в сезоні осінь/зима – 2020. Зоряна мама сфотографувала юну модницю в примірочній.

Дівчинка позувала перед дзеркалом в шовковій сукні, прикрашеній жовто-синім квітковим принтом. Її волосся було зібране в кінський хвіст. «Улюблений принт Харпер в цьому сезоні! На знімку «міні-я» і кравчиня Рут під час останньої примірки», – написала Вікторія.

харпер

Нещодавно екс-співачка показала дорослий варіант цієї ж сукні, натхненний стилем 70-х. У вбранні позувала висока струнка блондинка. Модельєр порекомендувала доповнити образ високими чобітьми.

модель

Одні шанувальники Вікторії вирішили, що жіночний наряд дуже пасує юній модниці. Інші ж вважають, що дочка Бекхемів ще занадто мала, щоб носити дорослі сукні. «Виглядає приголомшливо. Бракує тільки зелених туфель», «Хіба ця сукня для дівчинки? Вона ж ще дитина», «У Харпер є відчуття стилю», «Вона так швидко росте! Юна леді», «У неї відмінний смак!», «Цей наряд робить її старшою», – написали фоловери.

10 липня Харпер відзначила день народження. Зоряні батьки змонтували зворушливе відео з сімейних кадрів.

Поділись


Новини партнерів