Кемерон Діас пояснила, чому залишила акторську кар’єру

Кемерон Діас

У 2014 році знаменита голлівудська актриса Кемерон Діас пішла з професії і нітрохи про це не шкодує. У розмові зі своєю колишньою колегою Гвінет Пелтроу для YouTube-шоу In Goop Health: The Sessions 47-річна зірка розповіла, що спонукало її залишити акторське мистецтво.

Я просто вирішила, що хочу, щоб в моєму житті все було по-іншому. Я так довго і наполегливо працювала, знімалася у фільмах, і це така мука. Я не залишала місця для свого особистого життя. А потім я вирішила перестати зніматися і зосередилася на своєму особистому житті, на відносинах з родиною, друзями. Потім ми з Бенджі (чоловік актриси) познайомилися і майже відразу ж одружилися, бо обидва знали, що повинні це зробити, – розповіла Діас.

Кемерон Діас вийшла заміж за Бенджі Меддена, учасника групи Good Charlotte, в 2015 році після 10-місячного роману. У січні цього року подружжя стали батьками – у них народилася дочка Раддікс.

Кемерон додала, що після відходу з акторства нарешті відчула умиротворення.

В моїй душі панує спокій, тому що я нарешті дбаю про себе. Я відчуваю себе приземленою і легкою. Дивно це говорити. Я знаю, що багато людей не зрозуміють цього, я знаю, що ти розумієш це. Це дуже важко – працювати на такому рівні, бути на публіці і виставляти себе на загальний огляд. На вас направлено дуже багато енергії, коли ви помітний актор і відчуваєте постійний пресинг, – ділиться зірка.

Актриса додала, що, на її думку, голлівудські актори занадто інфантильні, так як знаходяться в такому положенні, коли про них піклуються інші.

Ви йдете на знімальний майданчик, всі хочуть нести вашу сумку, вам нічого не дозволяється робити. Боже упаси, якщо з тобою щось трапиться: тоді вони не зможуть закінчити зйомки фільму.

У переважній більшості випадків ваше життя просто стає обмеженим. І люди, яких ви не знаєте, роблять щось для вас, обслуговують вас. Мені ніколи не було комфортно. Це була не моя зона комфорту.

В кінцевому рахунку мені потрібно було знову стати самодостатньою. Мені дійсно потрібно було знати, що я можу подбати про себе, довести, що я знаю, як бути дорослою і як справлятися з усіма труднощами, нести відповідальність і жити так, як я хочу, а не так, як це повинно бути на думку інших людей, – пояснила Діас.

Поділись


Новини партнерів