5-річний син Кортні Кардаш’ян збрив своє довге волосся

41-річна зірка реаліті-шоу повідомила про те, що малюк Рейн наважився на кардинальну зміну іміджу. Син Кортні Кардаш’ян позбувся своєї світлої шевелюри.

Кортні ні разу не стригла сина з моменту його народження. У дитини за п’ять років виросло волосся нижче плечей. Багато фанатів критикували багатодітну маму за те, що Рейн схожий на дівчинку. Однак Кардаш’ян пишалася незвичайною зовнішністю малюка.

Проте, телезірці довелося змиритися з бажанням хлопчика поголитися налисо. Кортні показала Рейна, який поки звикає до оновленої зачіски. Він позував мамі, тримаючись за голову. По очах малюка видно, що він задоволений своїм рішенням.

А ось Кортні – ні. «Я не в порядку», – зізналася Кардаш’ян. Друзі та фоловери поспішили заспокоїти зірку, заявивши, що Рейн виглядає чудово.

рейн

«Не можу повірити, що це сталося! Він такий гарний!!!», «Вау! Рейні просто шикарний», «Який брутальний і класний!», «Йому так пасує!!!», «Кортні, заспокійся, твій син мега хороший!», «Відразу так подорослішав! Ну що за красавчик!», «Мені страшенно подобається, як він виглядає!», «Волосся шкода, але так теж дуже круто!» – написали користувачі.

Кортні показала, яку довгу косу можна було заплести Рейну. Деякі користувачі поцікавилися, чи збереже зоряна мама розкішну шевелюру сина. «Це волосся буде зі мною назавжди!» – відповіла Кардаш’ян в коментарях.

коса Рейна

Поділись


Новини партнерів