Схудла Кейт Хадсон показала веселе відео з маленькою донькою

Зірка фільмів «Війна наречених» і «Наречений напрокат» зворушила фанатів зворушливим роликом з донькою. Артистка з крихіткою були відображені в затишній домашній обстановці. Кейт в зручній рожевій білизні позувала під час заняття йогою.

Молодша спадкоємиця Хадсон була незадоволена зайнятістю мами. Рані вхопила її за ноги, намагаючись переключити вектор уваги зірки на себе. Дівчинка намагалася повторювати її рухи і завзято сміялася. Дівчинка вилізла на спину до матусі, поки та старанно виконувала асану.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kate Hudson (@katehudson)

«Ранкова йога з моєю маленькою мавпочкою», – розчулилася блондинка. Вона показала, яких результатів досягла. Кейт похвалилася фігурою в чорному кроп-топі і білих міні-шортиках.

Донька оскароносної Голді Хоун з дитиною отримали багато позитивних відгуків. «Ну спокусниці, слів немає», «Мавпочка допомагає матусі худнути», «Красуні обидві»,  «Славна мама і донька», «Яка вона чудова» , «Ви нереальні красотульки», «Як це мило, до сліз!» – написали фоловери.

Хадсон виховує Рані разом зі своїм цивільним чоловіком – засновником звукозаписної компанії Lightwave Records Денні Фудзікава. У актриси є двоє старших дітей – 16-річний Райдер від рок-музиканта Кріса Робінсона і 9-річний Бінгем від фронтмена групи Muse Меттью Белламі.

Поділись


Новини партнерів