Кім Кардаш’ян відвідала чоловіка на ранчо у Вайомінгу: папараці помітили сльози на її обличчі

Драма в стосунках 43-річного Каньє Веста і його 39-річної дружини Кім Кардаш’ян триває. Вчора телезірка полетіла до свого чоловіка на ранчо в Вайомінг, де він уже кілька днів проводить час один.

Як повідомляють інсайдери, возз’єднання пари було дуже емоційним. Папарацці зняли подружжя за розмовою в машині, і Кім виглядала заплаканою.

Кім істерично ридала. Вона не бачила Каньє вже кілька тижнів і дуже емоційно переживає те, що відбувається. Кім втомлена і ображена на Каньє. Вона намагалася зв’язатися з ним кілька разів, але він її просто ігнорував,- розповіло джерело.

Саме тому, за словами інсайдера, вона і вирішила до нього полетіти, щоб поговорити особисто.

Взагалі ситуація доволі погана – додав анонім.

Проте він зазначив, що Кім зараз зосереджена на тому, щоб надати всю необхідну допомогу своєму чоловікові.

На них чекає багато роботи, найголовніше для Кім – переконатися, що Каньє здоровий. Вона знає, що їй потрібно зосередитися на тому, щоб йому стало краще. Кім планує зробити все можливе, щоб допомогти Каньє отримати необхідну допомогу, – зазначив він.

Нагадаємо, що все почалося з зізнань репера в тому, що вони з дружиною думали про аборт, коли Кім завагітніла в 2012 році. Він також заявив, що вже два роки намагається розлучитися з дружиною. Коментуючи скандальні висловлювання чоловіка, Кім публічно розповіла, що музикант страждає біполярним розладом. У вихідні репер приніс вибачення дружині. Як повідомляють інсайдери, близькі та рідні Веста дуже радіють, що він публічно вибачився перед дружиною, але для всіх них пріоритетом є його здоров’я.

Читайте також: Каньє Вест почав погрожувати Кім Кардаш’ян та її мамі

Поділись


Новини партнерів