Джонні Деппа застукали в елітному пабі з новою подругою

57-річний артист судиться з 34-річною колишньою дружиною. Джонні Депп між баталіями з Ембер Херд відпочиває в компанії красивої дівчини.

Популярний артист надовго затримався в Британії, де у Високому суді Лондона розглядають його справу про домашнє насильство по відношенню до колишньої дружини Ембер Херд.

Зірку «Піратів Карибського моря» застукали в престижному гастропабі «Альфред Теннісон» (Alfred Tennyson) в лондонському районі Белгравія. Джонні Депп постав у строкатій толстовці, куртці кольору хакі і растафаріанській шапці. Із закладу актор вийшов помітно розслабленим. Його супроводжувала таємнича брюнетка, одягнена в стильні чорні штани і білий джемпер.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Johnny Depp <3 (@johnnydeppturkeyfanpage)

Це відбулося всього за кілька годин до того, як Ембер з’явилася в суді, щоб спростувати заяви, які Депп зробив під час своїх п’ятиденних показань. Актор стверджував, що Херд відрубала йому кінчик пальця, коли кинула в нього велику пляшку горілки під час вибухового скандалу. За його словами, актриса або хтось із її друзів випорожнився в їхньому подружньому ліжку. Депп звинуватив красуню-дружину в тому, що під час шлюбу у неї були романи з іншими чоловіками, в тому числі з главою Tesla Ілоном Маском.

Під час перебування в столиці Великобританії Джонні розважає себе, як може. Він записав кавер-версію пісні Джона Леннона «Ізоляція» спільно з легендою року, 76-річним Джеффом Беком, повідомляє Daily Mail.

Що стосується судового процесу, то Ембер, як очікується, буде свідчити ще протягом трьох днів. Суддя також вислухає думку експертів, чи були відредаговані фотографії Ембер зі слідами побоїв. В останній день надання свідчень Депп зробив гучну заяву про Херд. «Мені здається, що все, в чому мене звинувачують – це те, що вона зробила зі мною», – заявив актор і музикант.

Поки чаша терезів тиняється в сторону Джонні. У цьому йому істотно допомогли свідчення колишніх коханих. Вайнона Райдер і Ванесса Параді висловилися на захист артиста. Параді, з якою у Деппа двоє спільних дітей, повинна була б відчувати ненависть по відношенню до колишнього. Адже Джонні кинув її заради Ембер після 14 років стосунків. Однак вона заявила, що знає актора як «доброго, уважного, щедрого чоловіка, який не схильний до насилля і прекрасного батька». Райдер також розповіла, що жодного разу не піддавалася приниженням з боку колишнього партнера за період їх 4-річного роману.

Поділись


Новини партнерів