“Обурлива брехня!”: Колишні кохані жінки Деппа емоційно відповіли Ембер Херд

57-річний Джонні Депп отримав відчутну підтримку під час судового розгляду з 34-річною Ембер Херд. За актора заступилися 48-річна Вайнона Райдер і 47-річна Ванесса Параді.

У Лондоні триває слухання у справі про звинувачення зірки «Піратів Карибського моря» в домашньому насильстві. Ембер Херд стверджує, що Депп наносив їй моральні і фізичні каліцтва. Актор заперечує це і висуває зустрічні звинувачення.

Підтримати Джонні вирішили дві знамениті жінки, з яким його пов’язували романтичні відносини. З Вайноною Райдер актор був заручений, а з Ванессою Параді прожив разом 14 років і обзавівся двома дітьми.

Американська актриса і французька співачка збиралися особисто виступити на захист Деппа в суді, але їх присутність не була настільки необхідною. Адвокат Джонні повідомив, що вистачить письмових заяв, які зачитали під час слухання.

«Думка про те, що він неймовірно жорстока людина, – найдальша річ від Джонні. Він ніколи, ніколи не був жорстокий або грубий по відношенню до мене або до інших людей. Не хочу нікого називати брехуном, але зі свого досвіду з Джонні заявляю з упевненістю, що просто неможливо повірити в ці звинувачення. Мене страшенно турбує, коли я чую таке про ту людину, яку я знаю», – написала Райдер.

Параді також дуже тепло відгукувалася про колишнього коханого, не дивлячись на те що він кинув її заради Ембер. Ванесса описала актора як доброго, чуйного, щедрого і зовсім нежестокого людини і батька. Співачка вважає, що Херд хоче зруйнувати життя Деппа.

“Це обурливо! Такі заяви пригнічують і наносять немислимий збиток його кар’єрі через те, що люди продовжують вірити в ці помилкові факти. На зйомках все, від акторів і режисерів до інших членів команди, обожнюють його, тому що Джонні важливий і поважають інших людей. І він один з кращих акторів, яких ми коли-небудь бачили», – цитує Параді Evening Standart.

Читайте також: Джонні Депп розповів про бійки з Ембер Херд

Після того, як були зачитані звернення Вайнони і Ванесси, адвокат Деппа зробив зауваження. Він підкреслив, що актор не просив колишніх коханих заступатися за нього. Жінки зробили це з власної волі.

Джонні розповів про бійки з колишньою дружиною. Він заявив, що випадково вдарив її лобом. Під час розглядів спливли непривабливі подробиці з життя зіркової пари. Виявляється, екс-коханий Ванесси Параді благав Ембер порізати його ножем. Депп вибачався перед батьком Херд через бійки з актрисою.

Поділись


Новини партнерів