Дружина Роббі Вільямса опублікувала відверте фото чоловіка з басейну

Дружина 46-річного Роббі Вільямса показала його у всій красі. 41-річна актриса Айда Філд відобразила британського співака у відвертому вбранні.

Виконавець хіта «Feel» знаходиться разом з дружиною, дітьми і тещею в своєму Лос-Анджелеському особняку. Там зоряне сімейство перечікує карантин і насолоджується відпочинком.

У Каліфорнії видався спекотний день, і Роббі з Айдою розташувалися біля басейну. На ммузикантові був мінімум речей, але одягнений він був дуже стильно. Актриса зафіксувала, як Вільямс засмагав у воді в плавальних трусах Versace. На його напівоголеному підтягнутому тілі виднілися татуювання. Філд наклала на кадр трек Баррі Уайта «It’s Ecstasy When You Lay Down Next To Me».

Пляжний образ Роббі доповнив стильними окулярами Louis Vuitton. На шиї у співака був його фірмовий широкий ланцюг і ланцюжок з хрестом. Судячи з розуватого кольору шкіри, артист провів на сонці чимало часу.

Шанувальники прийшли в захват від образу і фігури Вільямса. Багато відзначили, що Айді пощастило з чоловіком.

«Роббі – король!», «Який чоловік, таких ще пошукати», «Спокусник жінок», «Обожнюю стиль Роббі, навіть в басейні на висоті», «Кращий з кращих», «Сказати, що Роббі виглядає добре – нічого не сказати», «Вогонь!!!» – написали користувачі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams)

Поділись


Новини партнерів