“Мелані моя сім’я”: Антоніо Бандерас розлютив кохану спілкуванням з екс-дружиною

59-річний голлівудський актор зробив несподіване зізнання. Антоніо Бандерас повідомив, що підтримує регулярне спілкування з колишньою дружиною, 62-річною Мелані Гріффіт.

Знаменитості прожили в шлюбі 20 років. Актори вважалися однією з найбільш зразкових пар. Вони і зараз продовжують подавати приклад, тільки в якості колишніх. Антоніо заявив, що не збирається забувати все, що було у нього із зіркою фільму “Ділова дівчина”.

«Я прожив з Мелані 20 чудових років. У нас було так багато прекрасних моментів в житті. А результатом наших відносин стала чудова донька», – пояснив Бандерас. Стелла дель Кармен Бандерас Гріффіт народилася 24 вересня 1996 року.

За словами актора, після розлучення вони з колишньою дружиною продовжують залишатися близькими людьми. Більш того, зірка фільму «Зорро» підтримує спілкування з Гріффіт.

«Не дивлячись на те, що ми офіційно розлучені, вона все ще моя сім’я. Коли я приїжджаю в Лос-Анджелес, я відвідую її. А буквально вчора ми зідзвонювалися. Це відбувається само собою», – цитує Антоніо Daily Mail.

Однак дружба колишнього подружжя не влаштовує нову кохану зірки, Ніколь Кемпелен. Їй здається, що Бандерас занадто багато часу приділяє Мелані. Крім того, вона ображається через те, що актор не хоче знову одружитися через попередній шлюб.

«Якщо ви чекаєте весілля, то, думаю, що його не буде. Це дороге задоволення: спочатку ти платиш, щоб вступити в шлюб, а потім ще більше, щоб вийти з нього», – зізнався Бандерас журналістам.

Антоніо і Ніколь разом вже шість років. Жінка чудово ладнає з донькою коханого від Мелані Гріффіт, 23-річної Стелою.

Поділись


Новини партнерів