Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова таємно побралися: перші фото з весілля

Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова офіційно стали чоловіком і дружиною, пише MUSICUKRAINE.NET.

Узаконили свої стосунки 54-річний співак зі своєю молодою нареченою ще 29 травня. Однак лише сьогодні Віктор та Катерина вирішили розповісти про це публіці.

Своє рішення Реп’яхова пояснила тим, що вони хотіли, щоб все пройшло в тихій і спокійній обстановці. Свій пост нині вже дружина Віктора Павліка супроводила ніжними фотографіями з розпису.

“29 травня ми стали чоловіком і дружиною. Ось уже, як 12 днів. Нам дуже хотілося, щоб все пройшло спокійно і тільки вдвох, тому і вирішили оголосити саме 10.06.20”, – зазначила Катерина.

Також Реп’яхова розповіла, що весілля вони з Віктором перенесли. Відбудеться торжество в цьому році, в середині серпня.

“Сьогодні мало відбутися наше весілля. 10.06.20. З датою ми визначилися в листопаді 2019. Тоді ж купили кільця. І є речі, які залишилися незмінні. Але наше весілля перенесене на середину серпня, я дуже чекаю цей день, я так хочу поділитися частинкою нашої любові з кожним гостем. За цей час я зрозуміла наскільки життя не передбачуване, у Бога свої плани на нас. Все, чого я зараз хочу – це стабільності, впевненості в завтрашньому дні, добра в серцях кожного з нас і звичайно ж здоров’я. Можливо, коли-небудь потім ви зрозумієте чому я це пишу. Сьогодні моє серце наповнене любов’ю і ніжністю. Я завжди буду поруч, буду підтримкою і опорою для улюбленого Віктора. Моя місія: піклуватися, підтримувати і берегти твоє життя, любов!” – написала Катерина.

Відзначимо, що для 54-річного Павліка шлюб з 26-річною Реп’яховою став четвертим. Від першої дружини Лідії співак виховує сина Олександра, від другої дружини Світлани – доньку Христину, а від третього – сина Павліка.

Поділись


Новини партнерів