Віра Брежнєва показала рідкісне фото 68-річної мами

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва активно веде сторінку в Instagram, де вона ділиться останніми новинами і яскравими знімками з шанувальниками, проте особисте життя артистка не любить афішувати. Втім, заради дня народження мами співачка вирішила зробити виняток.

Напередодні мамі Віри Брежнєвої – Тамарі Віталіївні – виповнилося 68 років. На честь свята її «зіркова» донька опублікувала у себе в Instagram рідкісний знімок мами, яка сидить на каменях в купальнику. Колишня солістка групи ВІА Гра також зазначила, що хотіла б виглядати, як мама, в цьому віці.

Шанувальники співачки не відразу повірили, що Тамарі Віталіївні виповнилося 68 років. У коментарях вони обсипали родичку Віри Брежнєвої компліментами і наголосили на тому, наскільки вони схожі.

«Приголомшливо красива жінка! Многії літа!!!», «Думав, що Шерон Стоун присіла на камінці», «Боже мій, тепер все зрозуміло!!!», «З днем ​​народження! Я теж хочу так виглядати в 68», «Я спочатку подумала, що це Ви сидите) такі схожі, просто дві крапельки води», « Копія мами ви, Віра. Я спочатку подумала, це ви», – захопилися передплатники.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)

Поділись


Новини партнерів