Донька Ольги Сумської розповіла, як худне після других пологів

Донька Ольги Сумської розповіла, як худне після других пологів

29-річна Антоніна Паперна розкрила подробиці свого схуднення. Актриса розробила для цього цілий план, яким поділилася з шанувальниками.

Дружтина зірки серіалу «Кухня» оголосила фанатам про те, що має намір повернути собі дородові форми. За її словами, після другої вагітності вона набрала зайві кілограми.

Паперна показала свою фігуру на рідкому кадрі з другою дитиною. Малюк спить в колясці, тому його обличчя не видно. Актриса зізналася, що під час очікування дитини «розслабилася».

«У цей період, як і в перший раз, я дозволила собі повністю розслабитися: я дозволила собі їсти те, що зазвичай у мене під забороною. Ну і спорт, якщо присутній, то тільки у вигляді ранкової зарядки з гантельками по 2 кг, і ходьба-ходьба-ходьба», – поділилася Антоніна. Першу дитину, доньку Єву, Антоніна народила в 2017 році. Про народження другої дитини чоловік Паперної повідомив в особистому блозі 21 квітня цього року. Але подробиці пологів і стать дитини не повідомив.

Дружина 37-річного актора Володимира Яглич заявила, що «прийшов час повертатися в форму». Паперна підкреслила, що принципово не буде мучити себе складними тренуваннями: використовувати виснажливі силові вправи і бігати.

«Пілатес, йога, вправи без ваги. Ну і харчування, без цього нікуди. Я от не з тих відьом, які годують і тануть на очах, в моїй ситуації, навпаки, мені дуже складно скидати вагу на грудному вигодовуванні. Так що у мене попереду складний шлях повернення в свою улюблену форму», – підсумувала актриса.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тоня Паперная (@tonya_papernaya)

Поділись


Новини партнерів