«Приваблива без макіяжу»: Сальма Хайек показала, як виглядає після душа

53-річна Сальма Хайек похвалилася натуральною зовнішністю. Мексикано-американська актриса і режисер знялася без косметики.

Зірка фільму «Бандитки» здивувала публіку своєю відвертістю. Зріла красуня нагадала, що як і раніше розкішно виглядає. Сальма зробила Селфі відразу після душа.

Артистка позувала з мокрим волоссям і обличчям. Вона відображена в домашньому одязі – майці малинового кольору. Глибоке декольте акцентувало увагу на пишному бюсті знаменитості. «Вода. Без макіяжу», – написала спекотна брюнетка.

Лауреат премії «Еммі» отримала багато захоплених відгуків. Фанати називають Хайек зразком жіночності і краси. «Неймовірна, наша королева!», «Прекрасна», «Старіти не збираєтеся, вічно молода і красива!», «Гаряча», «Вражаюче виглядаєте», «Приваблива!», «Ви ідеальна і без гриму!», – написали вони.

Дружина французького мільярдера Франсуа-Анрі Піно запевняє, що використовує мінімум засобів по догляду за своєю шкірою. Актриса відмовилася від спеціальних засобів для вмивання на користь звичайної води. Вона застосовує крем і ігнорує досягнення косметології у вигляді ін’єкцій гіалуронової краси і ботоксу. Красуня намагається правильно харчуватися і практикує йогу.

Сальма виховує з чоловіком 12-річну дочку Валентину Палому. Кінозірка пишається своїм віком. Брюнетка весело відзначила день народження з родиною. Іменинницю занурили в торт.

 

Поділись


Новини партнерів