Маша Єфросиніна здивувала запальними танцями з сином

Якщо вам на карантині раптом стало нудно, радимо зазирнути в мікроблог популярної української телеведучої Маші Єфросиніної. 40-річна теледіва часто публікує фотографії в стильних нарядах, знімає веселі відео та пише мотиваційні пости.

Так, днями телеведуча оприлюднила відеоролик, на якому вона виконує кілька ритмічних рухів під пісню «Мама, я танцюю» разом зі своїм сином Олександром.

Навіть неозброєним оком видно, що у сина з мамою дуже близькі і дружні відносини.

«Вперше ми з Олександром станцювали в моїй інста на його триріччя! Всі, хто з нами з тих пір, знає, що той танець був під його улюблений трек #витенадовыйти. «Вітя» жив з нами потім ще близько двох років, і Олександра взагалі не парило, що, коли він в 184218953985321 раз включав цю пісню, ми всі схоплювалися і хором кричали: «нііііііі!!». Тепер у мене є дві новини: 1. «Вітя» нарешті вийшов. 2. Судячи з того, що вже три тижні у нас звучить «Мама, я танцюю» … ну, ви зрозуміли», – прокоментувала відео Маша.

Фоловерам дуже сподобалось побачене, з моменту публікації відео зібрало понад 200 тис. переглядів і безліч приємних коментарів: «Маша, Ви – крута», «Обожнюю Ваші відео з сином», «Маша, ну яка Ви офігенна! Обожнюю вас”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

ДЖЕРЕЛОWomanEL
Поділись


Новини партнерів