Катерина Кухар опублікувала сімейну світлину та подякувала лікарям за їхню працю

Українська прима-балерина Національної опери України ім. Т. Г. Шевченка Катерина Кухар нечасто балує своїх фоловерів сімейними фотографіями. І все ж, часом 38-річна знаменитість робить виключення і показує шанувальникам найважливішу частину свого життя.

Так, на своїй офіційній сторінці в Instagram Катерина оприлюднила фото, на якому зображені всі члени щасливого сімейства – балерина, її люблячий чоловік, артист балету Олександр Стоянов та їх двоє дітей – син Тимур і донька Анастасія.

Даним фото зірка вирішила привернути увагу до розповіді про заслуженого лікаря України Семенченко Тетяни Олександрівни.

«Друзі, хочу познайомити вас з однією людиною – це заслужений лікар України Семенченко Тетяна Олександрівна. Завдяки їй, її професіоналізму і безмежній самовіддачі, на світ з’явилися мої довгоочікувані дітки. … Професія лікаря неймовірно важка і відповідальна. Коли на своєму життєвому шляху зустрічаєш лікаря від Бога, розумієш – все буде добре. Сьогодні особливо хочеться підтримати лікарів, які опинилися на передовій, вони борються за життя пацієнтів, ризикуючи власним!», – зазначила Кухар.

Таким чином Катерина приєдналася до марафону подяки лікарям.

Буквально за кілька годин публікація зібрала понад 15 тис. відміток «подобається» і незліченну кількість приємних коментарів: «Приєднуюся до привітань лікарів і чудово, що ви про це написали, цих людей дійсно треба знати в обличчя!», «Прекрасна сім’я! Ви такі гарні! Супер! Приєднуюся до слів Катюші – дай Бог здоров’я лікарям!», «Яка чудова сім’я».

ДЖЕРЕЛО WomanEL
Поділись


Новини партнерів