Регіна Тодоренко похвалилася вражаючим шпагатом

29-річна Регіна Тодоренко швидко відновила форму після пологів і може похвалитися струнким тілом. Однак телеведуча зізналася, що хоче скинути ще кілька кілограмів.

Під час самоізоляції екс-ведуча шоу «Орел і решка» активно займається спортом. Регіна продовжує вдосконалювати практики йоги, які зміцнюють м’язи і роблять тіло гнучким. Про спорт не забуває і чоловік телеведучої. Влад Топалов поєднує при цьому відразу дві справи: качає м’язи і розважає однорічного сина Майкла.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#когдародителидома 24/7 🏡 @vladtopalovofficial Наверное у всех дети счастливы сейчас, ведь родители дома. В такое непростое время появилась возможность быть в семье. Пожалуй, это единственный плюс. По всей видимости планета 🌍 решила объединить нас , сплотить, создать такие условия , чтоб мы все разобрались со своими семейными задачами: наконец-то поговорить за ужином о важном, принести друг другу кофе в постель, посмотреть вместе любимый мультфильм, выяснить достоинства и недостатки отношений, поскандалить , помолчать вместе , поплакать в плечо от бессилия , развестись и снова сойтись (потому что ЗАГС закрыт на карантин 😂), завести детей при наличии уже троих 🙈, решиться на переезд в другую страну , наладить отношения с родителями , разругаться в пух и прах и помириться через 10 минут. Давайте попытаемся провести этот период с умом, пониманием и пользой! Кто-то из вас наверняка напишет: «ой, легко говорить, когда есть деньги на счету в банке». Да, друзья, возможно, мне повезло чуть больше, я хожу на работу почти каждый день , но и, согласитесь, это большой риск для моей семьи , потому что никогда не знаешь к чему приведёт тебя прикосновение к дверной ручке в павильоне , где работают 450 человек! Дай нам Бог здоровья! 🙏🏻 #оставайсядома #covid19

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

Сьогодні Тодоренко продемонструвала результат занять йогою. Вона в спортивному топі і легінсах в дверях сперлась об стіну правою ногою. Зірка склала руки і посміхалася, показуючи, що їй легко далася ефектна поза.

Регіна повідомила, що готується до нового проекту, для якого їй треба бути в ідеальній формі. Вона поставила перед собою мету схуднути на 3-4 кілограми. Блогер розсекретила свою нинішню мету. «У мене є мета прокачати себе до кінця місяця, оскільки на мене чекає дуже великий проект, де необхідно бути в формі! У мене 58 кг, хочу важити 54-55», – розповіла Тодоренко.

Багатьох користувачів захопило, в якій фізичній формі вже знаходиться Регіна. Деякі відзначили, що їй не варто хвилюватися з приводу ваги і вже тим більше худнути.

«Розтяжка нереальна, теж так хочу», «Вау! Круто стала!»,« От це ніжки! Просто супер!», «Регіна молодець! Спорт – життя, так тримати», «Ти і так круто виглядаєш, не переживай», «Худнути не варто, але спорт – це класно». «Ноги не «від», а «до» вух! Супер!», – прокоментували кадр передплатники Тодоренко.

Зірка також поділилася кадром з сином Майклом. Молода мама ніжно обіймала малюка в милій шапочці. Вона закликала людей не впадати в депресію під час ізоляції, а розкривати свій потенціал і насолоджуватися спілкуванням з улюбленими людьми.

Поділись


Новини партнерів