Настя Каменських показала шанувальникам, як виглядає вранці

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, порадувала шанувальників новою фотографією.

На знімку 32-річна артистка позує в стильній піжамі. Її волосся зібране у високий хвіст, а погляд спрямований в об’єктив камери. Ранковий лук виконавиці доповнює підвіска на шиї.

Одним фото поп-діва не обмежилась. До своєї публікації Настя додала тестове повідомлення, в якому зазначила, що немає нічого важливішого і ціннішого, ніж любов.

«Ви, напевно, помітили, що я часто ношу на шиї ланцюжок з написом «love». Таке банальне слово, сенс і силу якого багато хто вже не помічають. Але ж стільки в ньому насправді сенсу. І змістом воно наповнює все навколо. Кохати і бути коханим. Найважливіше завжди найпростіше. Це чудо і дар, який ніколи не можна сприймати як даність. Тому мій ланцюжок на шиї – це нагадування про найважливіше в цьому світі. Про любов», – написала в своєму мікроблозі співачка.

Фотографія блискавично набрала безліч лайків і коментарів. Багато шанувальників відзначили, що Настя навіть на карантині виглядає шикарно. І ми з ними згодні – просто красуня!

ДЖЕРЕЛОWomanEL
Поділись


Новини партнерів